Kalimah Allah Pada Logo Crocs !


myb i dh lmbt utk hupdate psal logo crocs yg de kalimah ALLAH ni..tp xpe nk ckp jgk..


sumber : klik d sni...


Selipar getah yang popular pada masa kini, dan mempunyai pelbagai reka bentuk lain dari yang lain. Selipar crocs memang terkenal di Malaysia dan banyak juga selipar crocs yang tiruan, apa yang hendak di beritahu disini, sesuatu disebalik logo Crocs, pada logo Crocs ini tertera kalimah Allah jika di perhatikan betul-betul, cuba anda lihat.

Kalimah Allah Pada Logo Crocs
Kalimah Allah Pada Logo Crocs
Kalimah Allah Pada Logo Crocs
Gambar@rajacopypaste.blogspot.com
adakah ini hanya kebetulan atau satu propaganda untuk menghina agama Islam?


Berapa ramai orang Islam kat Malaysia ni yang pakai selipar Crocs?


sbnarnye 1 de i sliper crocs ni..sgt sedap ble pkai..sdap 2 bleh rse ke? xbleh bleh kot.so0o, sebagai langkah berhati2 so i pon remove la logo buaya crocs 2 kt sliper sbb i xnak buang la ksut 1 bli 2..lg2 la bg spe yg bli dgn hrga rm 70++..


di asal logo yg de kt sliper crocs

ble di buang dgn gne pisau je..toreh2, tarik2 smpai jd cm ni. 

ni la hasilnye..

dh leh pkai blik..

soo0o..pe pndgn korg kalo i gne lgkah cm ni utk elak was2 dr logo ni..de yg kte kbtulan, de yg kte mcm xbtol je..soo0o..how3...


p/s : tnet sgt slow

4 ulasan:

sugar2 kapas strawberry berkata...

ooohh sape ckp logo ni hny ad kt crocs yg x ori je.tp xtaw la btl ke x kn

seIndah bIntang maLam berkata...

logo ni de kt smue crocs xkre ori @ x..

KiKo Berdendang berkata...

Kena peka sangat sebelum pakai barang ek....tapi tak macam kebetulan je ke...

seIndah bIntang maLam berkata...

insyaALLAH akan lbh peka slps ni. tq