~~kad kawen paling BEST di dunia~~

kwen 0o0o0o0o kwen ble la nk kwen ni..spe la jodoh ku..ku dh usaha mencari n mjge..semoga die jod0h ku..kn dh felling2..ishhhhh....sebut psal kwen ni i de bnde2 mau sharing2....sharing is caring kn3..i nk kongsi pasal design2 kad kwen ni haaa...dlu2 mcm ni je..lg simple dr cm ni pon de kn..tgk pd bajet la kn..xsmue org kaya n mmpu nk undang org dtg knduri dgn hrga kad kwen rm 10++...ni yg biase je kn..i de yg luar biase....tgguu...








ni yg moden ckit..comel2, letak gmbr pengantin gtew...








ni haaaa yg luar biase yg ckit2 je luar biase nye..skrg de bntuk mcm nk bce mohor2 raja lak..mcm zaman dlo2 kn..siap de bg pen lagey..cantik luar cntik dlm soooo cntik duit gk le nk beli nye..i xpsti sekeping bpe hinggit but u allz leh tgk kt blog ni kad kawen 








yg ni sebenar nye i nk kongsi~~ 10 Undangan Pernikahan Paling Unik!!~~ myb xjmpe lagey  kt m'sia kn..layannnnnzzz...............


1. Undangan karakter game


undangan karakter game
hmm... model undangan ini sih sebenarnya terinspirasi dari karakter game... jadi kesannya cm karakter dalam game geto loxx~~ so buat yang suka game bisa milih model gini nih heheheh 



2. Undangan bungkus coklat

undangan bungkus coklat
wah.. klo undangan model gini buat yang suka coklat pastinya pada datang kn... tgk jw bahan2 yang ditulis di undangan bungkus coklat itu *romantis banget* hahahahah~~



3. Undangan cinta

klo yang model cm gini sih.. kayaknya unik jg nih sederhana tapi menarik ~_~





4. Undangan cerita cinta
undangan cerita cinta
undangan pernikahan model ini gak tanggung2 sob..  juga tulis cerita cintanya di undangan ini  ~_~



5. Undangan keyboard

undangan keyboard
nampaknya si pemilik undangan ini terinspirasi dr keypad di keyboard hehehe~~ lucu juga sih tapi gak mengurangkan maksud isi undangan pernikahannya tersebut



6. Undangan film

undangan film
wakakakak! model undangan cm gini terinspirasi dr film tapi gak tau juga kenapa si pemilik undangan punya idea cm gini @~@



7. Undangan poster
undangan poster
kalau yang ini terinspirasi dari poster kuno~~ jadul tapi artistik :P





8. Undangan narsis

undangan narsis
kenapa  dikatakan gitu? kerana lebih banyak foto2 pasangannya daripada tulisan undangannya heheheh~~~



9. Undangan FAQ

undangan FAQ
Undangan FAQ? yup! undangan ini terinspirasi dari FAQ (Frequently Asked Question) 





10. Undangan laptop 

undangan laptop
undangan model kayak gini terinpirasi dari laptop sob!!!





so pilihan anda yg mn 1???? jgn wt yg pelik2 sgt taw nt org ckp undang main2 je kot~~



4 ulasan:

sugar2 kapas strawberry berkata...

sy suke yg gmba kt ats tuh.
yg kaler pink ngn merah tuh.npk unik ngn mewah ;)

seIndah bIntang maLam berkata...

unik sbb jrg dibuat org..kalo de yg wt pon myb datuk datin kot..

chenta aziearem berkata...

heehuu.. sgt sweet kowt snanye undangan2 tu sume.. nk buat jugak.. tp msti mahal.. uwaaa.. :((..

attoiii.. huhu.. :))

seIndah bIntang maLam berkata...

mesti mhl nye..